Om Kjell Berg AS

Kjell Berg AS er et firma som står sterkt blant landets Tempo entusiaster.

Starten på vårt firma går helt tilbake til 1946 på en liten gård i Surtebogen. Der startet far til Kjell, Thor Berg firmaet Bamble Sport. Sykler og symaskiner var da hovedvarer ved siden av verksted-drift frem til Kjell overtok i 1957. I mellomtiden var firmaet flyttet til Stathelle og Kjell satset da stort på salg av mopeder og motorsykler, ved siden av G-Sport kjedens store vareutvalg i sportsartikler.Denne driftsformen foregikk gjennom hele 60 og 70 tallet frem til 1981. Da ble sportsavdelingen solgt og Kjell rettet fokuset mot delesalg til Tempo mopeder og motorsykler.

Hovedkonseptet ble nå mopeder, motorsykler og verksted-drift. Trenden med oppussing av gamle to-taktere var nå godt i gang. Jonas Øglænd sine kjøretøyer var og er i dag utrolig populære og vi kan ved siden av dette vise til nesten 70 års erfaring på alt fra den minste DBS tråsykkel til den kraftigste Tempo motorsykkel.

Har du en Tempo og ønsker deler eller tips og råd, så ikke nøl med å ta kontakt på telefon: 962 28 906 og e-post: ordre@kjell-berg.no.
Gro, Terje og Thorbjørn står klare til å forsyne deg fra sitt rikholdige delelager med orginale eller nyproduserte deler.

Alle våre kunder er selvfølgelig også velkomne til å besøke vår butikk i Vestheimvegen 24, 4250 Kopervik

Her kan du bli bedre kjent med Kjell Berg AS gjennom video-reportasjen fra TV-Telemark fra 2012.